IT sivuston haku

IT sivujen etusivu: https://wiki.lamk.fi/display/it

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Esittely

Office 365 on sovellusten ja palveluiden kokoelma, jonka avulla voit työskennellä tehokkaasti eri laitteilla lähes missä tahansa.

Sähköposti & mobiilisovellukset

Hyödyllisiä linkkejä

Tutustuminen ja ohjeet

Tietokoneen Outlook-sovellus

Palvelun tila

Verkkosovellukset ja palvelut

Microsoft: Tutustu Office 365:n sovellusten käynnistykseen

Käynnistysvalikon sovellukset ja niiden kuvaukset:

KuvakeSovellusSaatavillaKuvaus

Outlook tai Sähköposti

Kyllä

Avaa sähköpostisi Outlook Web Appissa. Outlook mahdollistaa sähköpostitilin käyttämisen millä tahansa verkkoselaimella. Voit mukauttaa Saapuneet-kansiosi ja viestiesi ulkoasua, hallita viestien käsittelyä ja tallennusta ja luoda sääntöjä saapuville viesteille.

Kalenteri

Kyllä

Avaa kalenterisi Outlook Web Appissa. Kalenterin avulla voit luoda ja seurata tapaamisia ja kokouksia. Voit luoda useita kalentereita, linkittää ne muiden henkilöiden kalentereihin ja jakaa omasi organisaation jäsenten kanssa.

Henkilöt

Kyllä

Avaa Outlook -yhteystietosi. (Katso Henkilöiden yleiskatsaus.) Henkilöt-toiminnon avulla voit hallita omia yhteystietojasi ja tarkastella osoitteistoja, jotka on määritetty organisaatiollesi.

Tehtävät

Kyllä

Avaa Outlook -tehtäväluettelosi. (Katso Tehtävien yleiskatsaus.) Tehtävien avulla voit seurata asioita, jotka sinun on hoidettava mutta joita et ehkä halua lisätä kalenteriisi.

Yammer

Ei

Siirryt Yammeriin, organisaatiosi yhteisöpalveluun. (Katso Yammer esittelyssä.) Yammer on yksityinen sosiaalinen verkko, jonka kautta voit olla yhteydessä muihin käyttäjiin, jakaa tietoja ryhmien välillä ja organisoida projekteja. Ainoastaan työtoverisi voivat liittyä Yammeriin, joten keskustelusi ovat suojattuja ja näkyvät vain organisaatiosi käyttäjille.

Sivustot

Kyllä

Siirryt Sivustot-aloitussivulle, josta voit edelleen siirtyä ryhmäsivustoihin, seuraamiisi sivustoihin ja muihin kanssasi jaettuihin sivustoihin. (Katso SharePoint Onlineen liittyvän sisällön etsiminen.) Luo tai seuraa SharePoint Online -sivustoja, niin voit järjestää tietoja, henkilöitä ja projekteja.

Projektit

Ei

Siirryt organisaation Project Web App -sivustoon. (Katso Project Onlinen käytön aloittaminen.)

Power BI

Ei

Siirryt Office 365:n Power BI -sivustoihin, joissa voit tarkastella ja käyttää liiketoimintatietoja. Power BI muuntaa yrityksen tiedot monipuoliseksi visuaaliseksi kokonaisuudeksi, jota voit täydentää ja järjestellä ja näin keskittyä sinulle tärkeimpiin asioihin. Pysy ajan tasalla, seuraa trendejä reaaliajassa ja edistä yrityksesi toimintaa.

Delve

Kyllä

Siirryt Office Delveen, jossa löydät helposti itsellesi olennaisen tiedon Office 365:stä. (Katso Mikä Office Delve on?) Office Delve näyttää sinulle mukautettuja tietoja koko Office 365:stä. Tiedot voivat liittyä senhetkiseen työhösi tai olla suosittuja organisaatiossa.

OneDrive

Kyllä

Siirryt OneDrive for Business -kirjastoosi. (Katso Mikä on OneDrive for Business?) Tallenna, synkronoi ja jaa tiedostoja ja tee yhteistyötä turvallisesti OneDrive for Businessissa.

Video

Kyllä

Siirryt Office 365 Videoon, missä voit katsella organisaation sisäistä videosisältöä. (Katso Tutustu Office 365 Videon toimintoihin.) Näytä, lataa ja jaa videoita organisaatiossasi Office 365 Video -palvelussa.

Word tai Word Online

Kyllä

Luo uuden Word-asiakirjan selainikkunassa (Word Onlinessa). Asiakirja tallentuu automaattisesti OneDrive for Business -kirjastoosi. (Katso Video: Word Onlinen uudet ominaisuudet.) Word Onlinen avulla voit luoda, muokata ja jakaa Word-asiakirjoja selaimessa. Voit käyttää asiakirjoja mistä tahansa laitteesta ja työskennellä muiden kanssa samanaikaisesti.

Excel tai Excel Online

Kyllä

Luo uuden Excel-työkirjan selainikkunassa (Excel Onlinessa). Työkirja tallentuu automaattisesti OneDrive for Business -kirjastoosi. (Katso Video: Excel Onlinen uudet ominaisuudet.) Excel Onlinen avulla voit luoda, muokata ja jakaa Excel-työkirjoja selaimessa. Voit käyttää työkirjoja mistä tahansa laitteesta ja työskennellä muiden kanssa samanaikaisesti.

PowerPoint tai PowerPoint Online

Kyllä

Luo uuden PowerPoint-esityksen selainikkunassa (PowerPoint Onlinessa). Esitys tallentuu automaattisesti OneDrive for Business -kirjastoosi. (Katso PowerPoint Onlinen perustoiminnot.) PowerPoint Onlinen avulla voit luoda, muokata ja jakaa PowerPoint-esityksiä selaimessa. Voit käyttää ja luoda esityksiä mistä tahansa laitteesta ja työskennellä muiden kanssa samanaikaisesti.

OneNote tai OneNote Online

Kyllä

Avaa OneNote-muistikirjan selainikkunassa (OneNote Onlinessa). Muistikirja tallentuu automaattisesti OneDrive for Business -kirjastoosi. (Katso OneNote Onlinen perustoiminnot.) OneNote Onlinen avulla voit luoda, muokata ja jakaa OneNote-muistikirjoja selaimessa. Voit käyttää muistikirjoja mistä tahansa laitteesta ja tehdä muistiinpanoja, seurata tehtäviä ja työskennellä muiden kanssa samanaikaisesti.

Sway

Kyllä

Siirryt osoitteeseen http://sway.com, jossa voit kirjautua sisään ja kokeilla uutta ajatusten jakamiseen ja ilmaisemiseen käytettävää Sway-sovellusta. (Katso Swayn käytön aloittaminen.) Sway on älykäs sovellus, joka auttaa sinua esittämään ideoitasi vuorovaikutteisen, verkkopohjaisen piirtoalustan avulla. Voit vetää sisältöjä piirtoalustaan helposti eri lähteistä ja luoda niistä yhtenäisen esityksen, joka näyttää hyvältä kaikenkokoisissa näytöissä.

Class NotebookEiClass Notebook -sovelluksen avulla opettaja voi luoda nopeasti henkilökohtaisen työtilan jokaiselle oppilaalle, sisältökirjaston materiaaleja varten ja yhteistyötilan luentoja ja muita toimintoja varten. Kaikki tämä yhdessä tehokkaassa muistikirjassa.